Program franczyzowy

O nas

Pizza Cezar  to  sieć pizzerii w Polsce. Marka, która z każdym kolejnym rokiem otwiera nowe punkty w całym kraju. Obecnie pod logo Pizza Cezar funkcjonują 3 lokal, ale na tym nie poprzestajemy – już niedługo kolejne otwarcia! Na przestrzeni lat stworzyliśmy zespół, który w trosce o naszych klientów udoskonala nieustannie nasze produkty, procedury i metody działania. Każdy nowy lokal stanowi rezultat intensywnej pracy wielu osób, które wzajemnie się uzupełniają. A to dlatego, że wszyscy mamy jeden cel – tworzyć miejsca, które oferują nie tylko najwyższej jakości produkty, ale także przestrzeń do wspólnego spędzania czasu ze znajomymi czy rodziną.

W ramach współpracy oferujemy

  • Prawo do działania pod marką Pizza Cezar
  • Wsparcie operacyjne na każdym etapie inwestycji, przed i po otwarciu lokalu.
  • Wskazania, w jaki sposób optymalnie zarządzać placówką gastronomiczną.
  • Szkolenia dla franczyzobiorcy i jego kadry pracowniczej w oparciu o standardy kompetencyjne Pizza Cezar
  • Dostęp do sprawdzonych źródeł zaopatrzenia podlegających stałej kontroli jakości.
  • Najlepsze ceny na rynku od sprawdzonych dostawców
  • Udział w ogólnopolskich akcjach marketingowych.
  • Dostęp do projektów graficznych i materiałów marketingowych, które umożliwiają działania franczyzobiorcy w ramach marketingu lokalnego.
  • Pomoc w pozyskaniu finansowania potrzebnego do otwarcia lokalu
  • Wsparcie dla franczyzobiorcy w postaci nowoczesnego pieca do pizzy o wartości 30.000 zł
  • Gotowe lokalizacje w centrach handlowych ,oraz przy głównych ulicach miast.
  • Wsparcie finansowe od Pizza Cezar

Szczegóły współpracy

Kwota inwestycji potrzebna do otwarcia lokalu Pizza Cezar uzależniona jest od stanu technicznego,wielkości, formatu lokalu, wybranego menu , miejsca położenia ( centrum handlowe, na mieście). Do każdej lokalizacji podchodzimy indywidualnie.

Pizza Cezar można otworzyć w kilku formatach:

1  Pizza Cezar – Lokale w centrach handlowych w strefie food court z samoobsługą  (min. 70m2)  lub z obsługą kelnerską ( min 130m2). Minimalna kwota inwestycji 200.000 zł -kwota uzależniona jest od stanu technicznego lokalu –  Posiadamy najlepsze miejsca w centrach handlowych na terenie całego kraju.

2. Pizza Cezar  – ( minimum 120m2) Lokalizacja na mieście z obsługą kelnerską,. Posiadamy dostęp do najlepszych lokalizacji przy głównych ulicach. Minimalna kwota inwestycji 150.000 zł – kwota  uzależniona jest od stanu technicznego lokalu.

3. Pizza Cezar Express ( min. 40m2) – format skierowany dla franczyzobiorców, którzy nie posiadają za dużych zasobów finansowych. Lokal na mieście zajmujący się wyłącznie dowozami. Kapitał własny potrzebny na otwarcie tego formatu wynosi jedynie 40.000 zł.

Planowany zwrot z inwestycji następuję między pierwszym a drugim rokiem prowadzenia restauracji zależny od formatu działalności. Brak opłaty wstępnej oraz licencyjnej ! Brak opłaty marketingowej !

Po otwarciu lokalu pobieramy % od obrotu netto – warunki zależne od wyboru lokalu oraz zależności nakładów inwestycyjnych poniesionych przez Pizze Cezar.

Pomagamy na każdym etapie inwestycji:

– znajdziemy dla Ciebie dogodną lokalizację w Twoim mieście

– posiadamy sprawdzonych architektów , którzy zaprojektują Twój wymarzony lokal

– posiadamy sprawdzonych wykonawców , którzy wykończą Twój wymarzony lokal

– przygotujemy specjalnie dla Ciebie projekt lokalu, zaakceptowany przez sanepid

– opracujemy system HACCAP dla twojego lokalu

– załatwimy wszystkie potrzebne dokumenty oraz zezwolenia

– wynegocjujemy najlepsze warunki umowy najmu

– nasz radca prawny sprawdzi umowę pod kątem prawnym

– dostaniesz od nas darmową stronę internetową wraz z zamawianiem online oraz darmową aplikacją mobilną

–  przygotujemy dla Ciebie lokal pod klucz

– przeprowadzimy proces rekrutacji oraz przeszkolimy pracowników

– będziesz mieć cały czas od nas wsparcie, będzie do Ciebie przypisany opiekun, który zajmie się wszystkimi Twoimi problemami

– współpracujemy ze sprawdzonymi dostawcami sprzętów kuchennych oraz wynegocjujemy dla Ciebie najlepsze ceny.

W ramach współpracy oczekujemy

  • Posiadanie kapitału do zainwestowania (kwota inwestycji potrzebna do otwarcia lokalu Pizza Cezar  uzależniona jest od stanu technicznego i wielkości lokalu oraz wybranego formatu).
  • Stosowanie określonych produktów żywnościowych i napoi.
  • Przestrzeganie ustalonych receptur.
  • Stosowanie określonych procedur produkcji i kontroli oraz zasad prowadzenia rachunkowości.
  • Zaangażowanie oraz chęć prowadzenia własnego biznesu